Born in Budapest, September 21th 1925.


Filmography

1964
1965
1965
1965
1967
1968
1970
1970
1970
1970
1971
1971
1972
1973
1973
1973
1974
1974
1975
1975
1975
1976
1976
1978
1978
1979
1979
1983
1983
1984
1984
1987
1987
1987
1987
1988


1989
1991
1993
1994
1996
2000
2001


2002


2004

ÉLETBETÁNCOLTATOTT LEÁNY
HOPELESS ONE, THE (Szegénylegények)
POOR OUTLAWS, THE
ROUND-UP, THE (I)
EZEK A FIATALOK
DAY HAS GONE, THE (Eltávozott nap)
AGNUS DEI (Égi bárány)
TEMPERATE ZONE (Mérsékelt égöv)
SÁRIKA, DRÁGÁM
SZÉP LÁNYOK, NE SÍRJATOK!

PEOPLE STILL ASK, THE (Még kér a nép)
RED PSALM
GIRL, THE (USA)
WAIT A MINUTE (Álljon meg a menet!)
A LOCSOLÓKOCSI
SZEPTEMBER VÉGÉN (TV)
CAR, THE (Autó)
ELECTRA, MY LOVE (Szerelmem, Elektra)
MRS. DERY WHERE ARE YOU? (Déryné hol van?)
REQUIEM FOR A REVOLUTIONARY (Vörös rekviem)
ADOPTION (Örökbefogadás)
LŐCSEI FEHÉR ASSZONY (TV)
NINE MONTHS (Kilenc hónap)
JUST LIKE HOME (Olyan, mint otthon)
ENTANGLEMENT (Teketória)
ÉGIGÉRŐ FŰ
EVERY WEDNESDAY (Minden szerdán)
MARIA'S DAY (Mária-nap)
HAMLET (TV)
EGY KICSIT ÉN, EGY KICSIT TE
HATTYÚ HALÁLA (TV)
KIÁLTÁS ÉS KIÁLTÁS
SEASON OF MONSTERS (Szörnyek évadja)
LENA: MY 100 CHILDREN (TV)
MILLS OF HELL (Malom a pokolban)
JESUS CHRIST'S HOIROSCOPE (Jézus Krisztus horoszkópja)

MEMORIES OF A RIVER (Tutajosok)
GOD WALKS BACKWARDS (Isten hátrafelé megy)
WHOOPS (Hoppá)
AWAKENING (Ébredés)
SZERESSÜK EGYMÁST GYEREKEK!
ANYÁD! A SZÚNYOGOK
LAST SUPPER AT THE ARABIAN GRAY HORSE
(Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél)

WAKE UP, MATE, DON'T YOU SLEEP
(Kelj fel, komám, ne aludjál)

MOHÁCSI VÉSZ